Home

img
25
Jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Poseidon staat voor kwaliteit

Onderscheidend schoonmaken

Uw bedrijf is uw visitekaartje en de eerste indruk is altijd belangrijk. Dat geldt voor de bezoekers van uw bedrijf, maar ook voor uw medewerkers. Een gebouw dat er goed onderhouden, schoon en verzorgd uitziet, geeft een positieve indruk. Het verhoogt de professionaliteit, terwijl het ook de gezondheid en veiligheid bevordert.

Allround specialist voor uw onderhoud

Onze diensten

Wij helpen bedrijven om een perfecte eerste indruk te maken. Wij weten precies wat nodig is om binnen de smalle marges van hoge kwaliteitseisen te presteren. Voor meer dan 250 opdrachtgevers is Poseidon dé specialist in schoonmaakonderhoud. Meer dan 200 medewerkers leveren kwaliteit waar we trots op kunnen zijn. Hierbij werken we zowel binnen als buiten de standaard kantoortijden. ‘Onderscheidend goed’ is wat we van onszelf eisen.

Bij Poseidon schoonmaak kunt u terecht voor de volgende diensten:

img
Poseidon
Uw betrokken partner in complete schoonmaak!

Weten wat Poseidon voor uw bedrijf kan betekenen?

img

Ontwikkeling en behoud van talent

Mensen als kapitaal van de organisatie

Wij stellen onze mensen centraal binnen ons bedrijf. Zij vormen het kapitaal van onze organisatie en dienstverlening is nu eenmaal mensenwerk. Wij richten ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze mensen, want medewerkers die goed in hun vel zitten leveren beter werk. Dit bevordert ook de positieve ervaringen van onze klanten. Poseidon investeert in de werving, ontwikkeling en het behoud van talent. Dit is cruciaal voor ons succes en de duurzaamheid van ons bedrijf op lange termijn.

Wij maken het verschil

Onze klanten

Poseidon speelt in op uw behoeften, wensen en eisen in een continu veranderende omgeving. Het moderne contractbeheersysteem, speciaal gemaakt voor de schoonmaakbranche, houdt onze overeenkomsten met al onze opdrachtgevers actueel. We gaan altijd voor een tevreden klant en een goede, langdurige relatie. Onze opdrachtgevers verwachten veel van ons. Terecht, want Poseidon belooft ook veel. U zoekt een partner die de schoonmaak optimaal voor u verzorgt.

Met de modernste technieken, ervaring en de juiste gemotiveerde vakmensen zorgen wij voor een optimale werkomgeving. U kunt zich dan volledig richten op uw bedrijfsvoering. Poseidon maakt het verschil voor meer dan 250 regionale bedrijven.

img
Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2022 Vankine. All Rights Reserved.