Tel: 075 – 650 4130
E-mail: mail@poseidon-schoonmaak.nl

Dienstverlening

Dienstverlening

Onderscheid maak je door te doen waar je goed in bent. Ons specialisme is schoonmaken van kantoren, zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg. Binnen de professionele dienstverlening van Poseidon verzorgen wij natuurlijk ook onderstaande specialismen:

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Vloeronderhoud
  • Opleveringsschoonmaak
  • Groenvoorziening
  • Beveiliging

Organisatie

De kracht van onze organisatie zit vooral in de mensen en hun mentaliteit. Poseidon werkt met goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers. Een sterk management verzekert korte lijnen met de klanten. Wij reageren direct op uw wensen en opmerkingen met de juiste oplossing. Waar nodig 24 uur per dag, zeven dagen per week. Rayonleiding en bedrijfsbureau nemen daarom vitale plaatsen in. Net als kwaliteitsmeting en controle. Zo maakt Poseidon met Onderscheidend Schoonmaken het verschil voor u.

Kwaliteit

Bij Poseidon begint kwaliteit bij het stellen van hoge eisen. Nauwkeurig selecteren wij onze medewerkers en screenen ze. Poseidon wil zeker zijn dat wij uw organisatie aan goede mensen overlaten. Ze krijgen een accurate opleiding en optimale begeleiding. Onze prestaties maken we als professionele organisatie meetbaar door objectvolging met kwaliteitsmetingen en planmatige rapportages. Voor de beste dienstverlening zijn we kritisch op onszelf. Zo maakt Poseidon het verschil. De kern van kwaliteit is tevredenheid. Onze opdrachtgevers verwachten veel van ons. Terecht, want Poseidon belooft ook veel. U zoekt een partner die dat optimaal voor u verzorgt. Met de modernste technieken, ervaring en de juiste gemotiveerde vakmensen zorgt Poseidon voor een optimale werkomgeving. U kunt zich dan volledig richten op uw bedrijfsvoering. Poseidon maakt dat verschil.