Home » Dienstverlening

Kwaliteit in dienstverlening

Schoonmaak­onderhoud

Een schone werkplek is belangrijk voor de werksfeer en voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij zijn specialist in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, gezondheidsinstellingen, scholen en industriële ruimten. In overleg met u wordt er een passend werkprogramma opgesteld met de frequentie van schoonmaakhandelingen.

Deze zijn specifiek voor elk bedrijf,  de betreffende ruimten en het gewenste eindresultaat. Periodiek wordt gekeken of de kwaliteitseisen worden behaald. Dit alles gebeurt in nauw contact met de klant.

Communicatie met een vast aanspreekpunt is wat wij beloven.

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening

Onze medewerkers worden gemotiveerd en begeleid

img
Poseidon
Uw betrokken partner in complete schoonmaak!
Schoonmaakbedrijf Poseidon - Schoonmaakster van Poseidon die de vloer dweilt, inclusief schoonmaakkar

Sociaal contact en erkenning

Dagschoonmaak

De meeste (kantoor)gebouwen worden buiten de reguliere werktijden schoongemaakt. Tegenwoordig is ook dagschoonmaak een goede optie. Vooral op het gebied van planning en inzet van medewerkers zien wij hier een groot voordeel, zeker gezien de uitdagingen op de arbeidsmarkt. Als er zich onverwachte gebeurtenissen of vergaderingen voordoen, kunnen de schoonmaaktaken hierop worden aangepast. Ook bij acute problemen is er een professionele medewerker van ons in de buurt om bij te springen. Poseidon vindt het ook belangrijk dat maatschappelijke waardering voor schoonmakers toeneemt. Dagschoonmaak zorgt voor meer sociaal contact en erkenning van de schoonmaker.

Of dagschoonmaak mogelijk is bij uw bedrijf is afhankelijk van de specifieke eisen en omstandigheden van een organisatie.

Kies nu voor een allround partner in schoonmaak

Onze specialismen

Onderscheid maak je door te doen waar je goed in bent. Ons specialisme is het schoonmaken van kantoren, scholen, industrie en de gezondheidszorg. Binnen de professionele dienstverlening verzorgen wij natuurlijk ook onderstaande specialismen:

Glasbewassing
Schoonmaken van ramen en kozijnen is een vak apart. Binnen de wet- en regelgeving maken wij gebruik van de modernste technieken zoals het puur water systeem (osmose reiniging), hoogwerkers en klimmaterialen en waar mogelijk de traditionele methode. Poseidon werkt uitsluitend met goedgekeurde materialen en gediplomeerde glazenwassers. Daardoor voldoen wij aan de strenge Arbo-richtlijnen. Het is tevens een waarborg voor de kwaliteit.
Gevelreiniging
Onze specialisten pakken alle soorten van gevelverontreiniging op een professionele manier aan. Een schone gevel zorgt voor een goede en professionele uitstraling en draagt bij aan een langere levensduur van uw gebouw. We verwijderen onder andere graffiti, groene aanslag en atmosferische vervuiling op tal van ondergronden zoals baksteen, schilderwerk en kunststoffen.
Vloeronderhoud
Wij kunnen ook zorg dragen voor het onderhoud van verschillende soorten vloeren in uw bedrijf. Tapijtvloerbedekking, inloopmatten, tegelvloeren, natuurstenenvloeren, linoleum, pvc en gietvloeren kennen voor onze professionals geen geheimen. We stellen desgewenst een programma van onderhoud op met de diverse methoden en frequenties. We houden hierbij rekening met de bezetting en gebruik. Het goed onderhouden van een vloer betekent een langere levensduur en een behoorlijke kostenbesparing.
Opleveringsschoonmaak
Na een verbouwing, bij nieuwbouw, interne verhuizingen of mutaties is het vaak nodig uw gebouw eenmalig grondig schoon te maken. Zo maken we uw gebouw klaar voor gebruik voor uw medewerkers en bezoekers. Dat noemen we een opleveringsschoonmaak of eerste eenmalige schoonmaak. De werkzaamheden worden vooraf met u besproken en keurig vastgelegd, voordat onze specialisten aan het werk gaan. Soms is het nodig om aan het begin van een schoonmaakcontract een eerste schoonmaak uit te voeren. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg.
img
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op
Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2022 Vankine. All Rights Reserved.