Home » Kwaliteit

Snelle service en altijd bereikbaar

Hoe wij ons onderscheiden

‘Onderscheidend Schoonmaken’, daar draait het om bij Poseidon. Dit is de basis van de jarenlange relatie met onze klanten. We doen geen enkele concessie aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Als middelgrote organisatie hebben we korte lijnen en een hoge mate van begeleiding. We spelen goed in op wat u als klant fijn vindt; snelle service en kwaliteit. De rayonleiding controleert periodiek het kwaliteitsniveau van ons geleverde werk. Eventuele oneffenheden en andere zaken worden schriftelijk gerapporteerd en snel en accuraat afgehandeld. 

Bij Poseidon begint kwaliteit bij het stellen van hoge eisen. Nauwkeurig selecteren wij onze medewerkers en we werken ze in, zodat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Poseidon wil er zeker van zijn dat wij uw organisatie aan goede mensen overlaten. Ze krijgen een accurate opleiding en optimale begeleiding. Voor de beste dienstverlening zijn we kritisch op onszelf. Zo maakt Poseidon het verschil.

img
Poseidon
Uw betrokken partner in complete schoonmaak!

Keurmerk Schoon

Keurmerk Schoon staat voor professionaliteit en financiële betrouwbaarheid. Ook bij Poseidon houden we ons aan wet- en regelgeving, gaan we netjes om met ons personeel en hebben we de financiële en personele administratie op orde.

Schoonmaakbedrijf Poseidon - Schoonmaakster van Poseidon die een vergadertafel schoonmaakt

Oog voor mens en milieu

Duurzaamheid

Dankzij goed voorraadbeheer lukt het Poseidon om kosten te beheersen en tijd en middelen te besparen. Hiermee bevorderen we de duurzaamheid op de werkvloer. Daarnaast belasten onze middelen en materialen het milieu zo min mogelijk. Ons schoonmaaksysteem is zo afgestemd dat het een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achterlaat. In relatief schone ruimten voeren wij het microvezelsysteem door, waardoor chemische middelen helemaal niet meer nodig zijn. En dat is goed voor het milieu.  

Onze microvezeldoeken en -vlakmoppen worden bij ons in Wormerveer gewassen en gedroogd. Dankzij de kwaliteit gaan ze tot wel 250 schoonmaakbeurten mee. Hierin streven we een zo hoog mogelijke mate van circulariteit na.

Gebruik van hoogwaardige producten

Voorraadbeheer

Goed voorraadbeheer is van vitaal belang voor Poseidon om de activiteiten te optimaliseren en de klanttevredenheid te verhogen. Door onze inventaris efficiënt te beheren, kunnen we succes op lange termijn garanderen in een concurrerende markt. Wij leveren hoogwaardige schoonmaakmiddelen- en materialen voor onze medewerkers. Maar wij kunnen ook  multiservice producten, zoals sanitaire vullingen en dispensers, voor u verzorgen. U wordt hierdoor volledig ontzorgd en het voorraadbeheer stelt onze medewerkers in staat om diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Schoonmaakbedrijf Poseidon - Schoonmaakkar van Poseidon
Schoonmaakbedrijf Poseidon - Communicatie

Bereikbaar en korte lijnen

Communicatie

Wij vinden het van groot belang dat er geregeld overleg plaatsvindt. Tussen de klant en de rayonleiding, maar ook met de medewerkers. Het betekent dat een optimale bereikbaarheid nodig is, 24 uur per dag als daarom gevraagd wordt. Via ons noodsysteem kunnen we 7 dagen per week een 24-uurs service aanbieden.

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2022 Vankine. All Rights Reserved.