Tel: 075 – 650 4130
E-mail: mail@poseidon-schoonmaak.nl

Over Poseidon

Over Poseidon

Poseidon is een modern schoonmaakbedrijf met veertig jaar ervaring. Een specialist in schoonmaakwerk. Op basis daarvan is het succesvolle Onderscheidend Schoonmaken ontworpen en uitgewerkt tot een geslaagde aanpak. Rob van Heusden, pionier in de branche op het gebied van kwaliteitsmanagement en meetbare prestaties, startte Poseidon in 1996. Vanuit zijn ervaring als directeur van een van de grootste schoonmaakorganisaties van Nederland is Poseidon uitgegroeid tot een middelgrote regionale dienstverlener met meer dan 200 medewerkers in dienst. Vanuit Zaanstad bestrijken we Noord-Holland met lokaal en regionaal Onderscheidend Schoonmaken. En met Schoonster het hele land.

Onze klanten

Poseidon speelt in op uw behoeften, wensen en eisen in een continue veranderende omgeving. Het contractbeheersysteem houdt onze overeenkomst actueel.

Onze mensen

Wij stellen onze mensen centraal binnen ons bedrijf. Zij vormen het kapitaal van onze organisatie. Dienstverlening is nu eenmaal mensenwerk. Daarbij richten wij ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze mensen. Want medewerkers die goed in hun vel zitten leveren beter werk af voor u. En dat levert tevreden opdrachtgevers op.

Leiding

Onze mensen verdienen aandacht. En begeleiding. Onze rayonleiders zijn ervaren, communicatief sterk en goed opgeleid. Bevoegdheden liggen laag in de organisatie en de rayonleider is voor de opdrachtgever een direct en vast aanspreekpunt.